Hvem er vi?

Buss To

Historien


Firmaet ble etablert i 2010 av Jan Kåre Rønningen og har base i Trondheim. Buss to har stor erfaring fra tur- og rutekjøring helt siden 2000, både lange og korte turer med fine opplevelser, helt fra Kiel til Rørosmartna!
Bussene i Buss To er av nyere modeller, og det legges vekt på komfort og trivsel på våre turer.

Buss To om oss

Busser

Bussene våre er sikre busser, godkjent etter norske standarder- for din trygghet. Service og velikehold er på topp, for at din opplevelse skal bli perfekt!

busser

Turbuss
Neoplan Cityliner

Info

Neoplan Cityliner Premium Coach er en eksklusiv buss med virkelig god komfort! Bussen er fra 2014 og har meget høy standard. Kapasiteten på bussen er 70 personer, og er tilrettelagt for mennesker med nedstatt funksjonsevne. I bussen finner du kaffemaskin med gratis te og kaffe, det er stor plass ombord og eget toalett. Cityliner er perfekt for både lange og korte turer!

books

Minibuss
Mercedes-Benz

Info

Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI er en flott minibuss med stor plass og god komfort. Den rommer 20 passasjerer og kan innredes slik at de er innrettet etter akkurat ditt behov. Minibussen har air-condition, egne leselamper og god kjørekomfort.

books

Annet
Ta kontakt

Info

Trenger du sjåfør til eget kjøretøy? Eller har andre spørsmål?
Buss To kan for eksempel stille med sjåfør som har bred erfaring og som sørger for puntklig og trygg transport!
Ta kontakt for mer informasjon.

Buss to holder til i Trondheim, men er tilgjengelig for turer i hele landet. Ring oss i dag, vi skreddersyr gjerne en tur for deg!
Ønsker du å ta en tur? Garantert svar innen 24 timer!
Ta kontakt